SMB Logistics

Oslo kommune implementerer flere ideer for å fremme innovasjon innenfor grønt økosystem. For bare fem år siden eksisterte nesten ingen infrastruktur for å realisere dette. I dag er Oslo en arena for hundrevis av gründere, mer enn 50 inkubatorer og akseleratorer, samt nesten 30 anerkjente delte kontorlandskap. Dette plasserer Oslo som en internasjonalt foretrukket aktør. I år gjennomfører Oslo egen European Green Capital.

Oslo er i stand til å ta nordisk lederskap for bærekraftig forandring. Den generelle oppmerksomheten til bærekraft øker på alle områder av samfunnet. Det å være en del av Oslos fornyelsesstrategi er å bidra til FNs bærekraftige utviklingsmål. Oslo går langt foran i dette engasjementet. Dette styrkes også av en sterk politisk forpliktelse, og gjennomføringen av Oslo European Green Capital i 2019.

Oslo Business Region (OBR) har engasjert Birgit M. Liodden som direktør for bærekraft, havindustri og kommunikasjon med virkning fra mai 2018. Liodden skal være ansvarlig for OBRs aktiviteter knyttet til European Green Capital 2019, og implementering av bærekraftfokus gjennom alle aktiviteter. Hun vil også være ansvarlig for havindustrien – et nytt område for Oslo Business Region.

Birgit har demonstrert sine ferdigheter ved å oppdage nye trender tidlig og evnen til å initiere forandring. Birgit Liodden har vært lidenskapelig opptatt om kombinasjonen av bærekraft, havmuligheter og entreprenørskap i årevis. Hun ønsker å bidra til å realisere prioriteringene og ambisjonene og om å utnytte potensialet for å bli et globalt ledende reisemål for shipping entreprenører.