Samlast. SMB Logistics, Norge
Vi tar godt vare på din leveranse

Unngå vanskelige samarbeidsforhold.

Mange opplever at det er vanskelig og tidkrevende å ringe sitt spedisjonsfirma. Man blir henvist til mange tastevalg på telefonen, og man bli satt på vent. Noen ganger får man beskjed om at man er nr 1 på ventelisten – men likevel tar det 10 minutter før man får svar. Nå man så endelig får svar, blir man satt over til en annen person, som da selvfølgelig er opptatt i telefon, og man igjen blir satt på vent….

Vår forretningsfilosofi i SMB Logistics AS går ut på at vi skal gi våre kunder en god personlig service.

Ringer du til oss, kommer du rett inn til saksbehandler og trenger ikke oppgi kundenummer. Er du kunde hos oss, har du sannsynligvis snakket med oss tidligere, og vi vet med en gang hvem du er. Du skal helt enkelt føle at du blir tatt godt hånd om, og får raskt svar på din henvendelse.

Vi mener at personlig service er undervurdert, og vi merker tydelig at kundene setter veldig stor pris på dette. Vi skal skape en effektiv hverdag for våre kunder gjennom å gi raske og presise svar på kundens henvendelser.

For stadig flere virksomheter i vår tid, blir service selve hovedproduktet når det gjelder logistikk

Vi som driver med internasjonal transport har stor forståelse for våre kunders behov, siden vi har mange års erfaring i vårt fag. Vi skal skape trygghet for våre kunder. Vår filosofi går ut på at vi alltid skal oppleves som tilgjengelige og vi skal skape gode relasjoner mellom oss og våre kunder

Velg én som er riktig for deg og din virksomhet!

Hvis du ønsker tett oppfølging av dine forsendelser fra utlandet bør du kontakte oss. SMB Logistics AS er en logistikk partner som tilbyr personlig service og tett oppfølging av dine utlandsforsendelser. Du får raske og presise svar. Vi tar hånd om alt, fra booking av transportmateriell, utstedelse av eksportdokumentene i utlandet, avtale henting hos din leverandør, norsk fortolling, og informere deg om når du kan forvente å motta forsendelsen.