SMB Logistics, NorwaySMB Logistics AS leverer logistikk- og spedisjons tjenester.

SMB Logistics har levert logistikk-tjenester siden år 2000.

Hva er logistikk? Kort formulert, logistikk er kunnskapen om å planlegge, administrere og organisere vare(informasjons)strøm.

Det handler om å oppnå høyest mulig effektivitet gjennom god service og lave omkostninger. Den som arbeider med logistikk kalles logistiker.

SMB Logistics er en profesjonell speditør og logistikkpartner.

Spedisjon betyr å sende, og det er særlig innenfor landeveis- og sjøtransport at en speditør benyttes. Spedisjon kan defineres som en formidlingsvirksomhet som består i å ekspedere og motta gods for andre.

En speditør håndterer hele transporten for en fraktkunde. I SMB Logistics presenterer vi oss til våre kunder som hus-speditør. Vi finner det beste transportmiddelet for kunden, mens vi ivaretar kundenes økonomiske interesser.

Som spedisjons- og logistikkselskap, håndterer vi hele transportkjeden for kunden.

På vegne av kunden avtaler vi opphenting med leverandøren. Kunden overlater altså alle arbeidsoppgaver til logistikkpartneren, og kan konsentrere seg om andre arbeidsoppgaver.

Speditøren kan også håndtere lagring av varer, midlertidig eller for lengre perioder.

Som en del av transportlogistikken tar vi ansvar å hente en vare hos leverandør, transportere, fortolle den og håndtere alle nødvendige dokumenter som er nødvendige for import og eksport.