SMB LogisticsForetaksstraff for transportbedrifter – velg din logistikkpartner smart!

Visse du, at foretaksstraff kan ilegges der noen handler på vegne av et selskap bryter bestemmelser i for eksempel arbeidsmiljøloven, forurensningsloven, straffelovens bestemmelser for korrupsjon og andre straffesanksjonerte adferdsnormer.

Det er viktig å være klar over at alle selskaper kan straffes for en hver lovstridig handling eller unnlatelse foretatt av noen tilknyttet selskap, så lenge handlingen er begått på vegne av selskapet.

Når du bestiller en transport, bli kjent med selskapet du kjøper tjenester fra. Spesielt viktig at du ikke inngår en avtale med transportbedrifter som kan begå brudd på arbeidsmiljøloven, og reglene om ”kjøre- og hviletid”.

I SMB Logistics jobber vi med logistikkselskaper over hele verden. Vi er nøye med å velge våre samarbeidspartnere, og benytter oss bare av profesjonelle selskaper med lang fartstid.

Filosofien i SMB Logistics er å gi personlig service, og avlaste våre kunder for alt av ‘’hassle’’ som kan oppstå i forbindelse med et transportoppdrag, spedisjon og utkjøring av gods. Vi gjør trygge valg på vegne av våre kunder.

SMB Logistics siden 2000 har bistått mange små og mellomstore selskaper med logistikktjenester på en profesjonell måte. Kontakt oss for informasjon: 23141423. Eller send oss en email: thomas@smblogistics.no