Droner - SMB Logistics

Nye transportmidler endrer transportbransjen.

Droner kan brukes til mange formål, for eksempel levering av postpakker i vanskelig tilgjengelig terreng. Faktum at de er rimelige i drift, har høy presisjon og har sikker teknologi, gjør dem til et spennende transportmiddel.

Droner har også påvirket utvikling av tjenester i forbindelse med helse og sikkerhet. For eksempel levering av legemidler opp i fjellet, eller over et travelt bybilde.

På en tirsdag den 21 september 2017, i USA, ble første drone sendt for å levere blodprøver-container, og operasjonen var en suksess. Senere har Johns Hopkins Universitet innført praksis med å transporterte blodprøver over den 1610 kilometer lange Arizona-ørkenen. Dronen har å ikke bare levert blodprøvene, men også klart å vedlikeholde en riktig temperatur på varene i løpet av den tre timers lange flyturen.

Vi i SMB Logistics ser for oss nye muligheter som nye transportmidler kan gi oss. Selv om vi per dags dato ikke tilbyr dronetransport, løser vi med glede vanskelige og spennende transportoppdrag for deg, med trailer, fly og skip.