Thomas Haustein Daglig leder / Managing director
Thomas Haustein
Daglig leder / Managing director


NFEA – Norsk Forening for Elektro og Automatisering – er en politisk uavhengig ideell medlemsforening med fokus på elektro og automatisering. Foreningen består av mer enn 350 bedrifter og undervisnings-/ forskningsinstitusjoner.

Felles for medlemmene er at de utvikler, bruker eller leverer avanserte tekniske automatiseringsløsninger.

NFEA jobber med nettverksbygging, kompetanseutvikling og økt konkurranseevne for norsk industri. Foreningen er også opptatt av å sikre rekruttering til høyere utdannelse innen teknologi og realfag.

NFEA ble etablert i 2018, etter sammenslåing av de to foreningene NFA (Norsk Forening for Automatisering) og Ifea (Industriens forening for elektroteknikk og automatisering).

I april 2018 fikk NFEA ansvar for robot-utstillingen under Smart Industri messe.

Messen ble organisert i Norge for første gang med et formål om å samle de største bransjeforeningene innen verkstedindustrien sammen. Messen er delt inn etter temaene teknologi, svein, maskin, automasjon og robot.

Messens Robot-hallen på 200 kvadratmeter ble fullt med utstillinger fra ledende bedrifter innen robotteknologi. Økt bruk av roboter i industri og offentlig sektor stimulerer til videre vekst for industrien i Norge.

Vi i SMB Logistics AS, følger tett på utviklingen i industri og robotisering. Per i dag transporterer vi maskiner fra utlandet for en rekke kunder. Ofte maskiner som på grunn av størrelsen krever spesialutstyr.  Ta kontakt med oss for et frakttilbud. www.smblogistics.no, Telefon 23 14 14 23​