Farco AS er en fast kunde hos SMB Logistics
Farco AS er en fast kunde hos SMB Logistics AS

Vi har kunder som har vært med oss helt fra starten i år 2000. Vår typiske kunde er en bedrift med 3-50 ansatte

Vi behandler alle våre kunder som VIP kunder og gir dem full oppmerksomhet.

Kundene opplever oss som raske og presise med tilbakemeldinger. Det er lite ‘’hassle’’med oss. Det er lett å få tak i oss, vi gjør en bra jobb og vi leverer når vi skal. Vårt mål er å gi kunden en optimal og positiv opplevelse. Vi leverer etter våre verdier: Høy service grad, toveis kommunikasjon, og stor grad av fleksibilitet.

Mange store selskaper har egen logistikkavdeling. De mindre firmaene har ikke den muligheten, men trenger noen som har inngående kunnskaper om internasjonal transport. Det er der vi kommer inn i bildet. Vi løser kundens utfordringer og gjør det enkelt for kunden.

Mange kunder er veldig trofaste mot oss. Dem får den personlige servicen dem har behov for, bra fraktpriser og trenger ikke å engasjere seg i transporten siden vi tar hånd om alt.

Vi belønner våre kunder for deres lojalitet med en enklere hverdag.

Farco AS er en av våre lojale kunder

Farco AS er en spesialisten på strøm og varme i båt- og andre mobile miljø. Farco importerer og markedsfører produkter innen uavhengig, mobil varme og elektrisk energi. Selskapet ble etablert i 2002.

Farco´s produktutvalg er i hovedsak tilpasset maritim bruk, men mange av produktene passer perfekt til bruk også i hytter, kjøretøyer, industri, skip, telebransjen, o.s.v. Hos Farco vil du møte bred erfaring innen båtbransjen. Et av deres hovedmål er å hjelpe kunder i valget av produkter og løsninger som fungerer optimalt i forhold til den enkeltes behov. De leverer over hele landet og tilbyr sine kunder, og brukere av produkter, topp service og nærmest ubegrenset telefonsupport.

SMB Logistics AS svarer til deres kresne valg av leverandører, noe vi er stolte av!