SMB Logistics
Frakt-spesialist fra Kina

Frakt og servicer.

SMB Logistics er en logistikkoperatør som primært jobber for det norske markedet og tilbyr logistikktjenester med trailere, med fly og tog, og containere fraktet på sjø.

Vi har et globalt nettverk, støttet av pålitelige strategiske partnere og tilbyr omfattende fraktrelatert service, inkludert dør-til-dør tjenester.

Selskapet ble grunnlagt for 20 år siden av gründere med lang erfaring i den globale logistikkindustrien. SMB Logistics har som mål å beholde sitt gode rykte ved å samarbeide med kunder ved å tilby pålitelige løsninger, personlige og kostnadseffektive tjenester.

En av våre mest etterspurte tjenester er shipping og transport fra Kina.

Transporttiden fra Kina varierer i forhold hvilken måte kunden ønsker varene sine transportert på. Det kan være fulle 20 eller 40 fots containere med skip, eller delparti i container på skip. Vi tilbyr også fly eller tog. Fly er selvsagt raskest men også dyrest. Full container sjøveien tar gjerne 5-6 uker fra dør til dør. Delparti omtrent samme tid.

Kunden kan velge hvilken transportmåte han ønsker sine varer sendt på.

Hvis kunden har en mindre forsendelse, delparti, ko-ordinerer vår samarbeidspartner i Kina forsendelsene til forskjellige kunder og laster varene i en samlast-container destinert til Norge

Ved fulle containere, kontakter vår agent i Kina leverandøren og avtaler henting på fabrikk. Deretter tar han hånd om forsendelsen helt til den er om bord på et skip på vei til Europa.

Fulle container går med store containerskip til Rotterdam eller Antwerpen for og deretter lastes om til en feederbåt destinert til Norge.

Har du flere spørsmål om Kina, shipping og transport? Kontakt oss på mail@smblogistics.no eller 23 14 14 23.