SMB Logistics

Internasjonal shippingregulering har som hensikt å redusere maritime svovelutslipp. De nye reglene vil tre i kraft 1. januar 2020.

Skip forårsaker 13% av totalt svoveldioksidutslipp ved å brenne tungt brensel med svovelnivåer 2000 ganger høyere enn biler. Forurensningen fra brennende brennstoff med høy svovel forårsaker luftveissykdommer og kan forverre hjertesykdommen, ifølge Verdens helseorganisasjon.

Men å redusere drivstoffs svovelinnhold med 80% sammenlignet med eksisterende tung olje, vil koste rederne rundt 40 milliarder dollar, en kostnad som vil bli overført til bedrifter og forbrukere, ifølge fraktselskaper.

Dette gjør at transport av gods med trailere på vei blir en mer attraktiv form for transport, men det vil innebære nøye planlegging og effektiv management.

SMB Logistics har i årevis administrert frakt med sjø, fly og trailere, og har innarbeidet kunnskap om standardtjenester, hastelevering, samlasting og kort- og langtidslagring. Våre medarbeidere har spisskompetanse innen transport og logistikk, og de kjenner markedene.

Hvis du vil vite mer om hva vi kan gjøre for deg og ditt firma, ring oss på 23141423, eller kontakt oss på mail@smblogistics.no.